Kedves Timi, Lajcsi és Márk! Köszönjük szépen ezt a csodálatos egy hetet. Azt a kedves vendégszeretetet, amit Tőletek kaptunk. Az ételek nagyon finomak voltak és bőségesek. Örülünk, hogy helyi jellegzetes finomságokat is megkóstólhattunk. Jókat játszottunk vacsi után, köszi a ping-pong hálót. Nagyon kedvesek vagytok, maradjatok meg ilyen jókedvűnek és barátságosnak. Csenge hiányolja a kis Márkot. Nagyon cuki, nőljön nagyra.
Reméljük, hogy jövőre is találkozhatunk Veletek.
Marika, Zoli, Bence és Csenge, Magyarország


Kedves Lajcsi, Timi és kicsi Márk! Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani azért a vendégszeretetért, a sok finom ételért és a vendégek irányába megnyilvánuló segítőkészségetekért,amit a Nálatok eltöltött egy hét alatt tapasztalhattunk. Őszinte, nyílt és barátságos embereket ismertünk meg személyetekben.Ezek olyan értékek, melyek miatt minden jóérzésű vendégetek kellemes impulzusokkal telve és a viszontlátás reményében fog távozni Tőletek. Jövőre mi is visszatérünk.
Pali, Cili, Marci és Gellért Miskolcról, Magyarország


Azoknak akik felnéznek a honlapra csak ajánlani tudom a szállást. Kedvező ár, gyors internet biztosítása, magyar tv csomag, a szobákhoz külön fürdőszoba tartozik, nem közvetlen a szobában van. A honlapon egy elég hosszú menü lista szerepel, de a kínálatot mindíg a vendég igényeihez igazítják. Állatbarátok számára jó hír, hogy kutya és macska is található a háznál, de nem zavarják a vendégeket mert hátra vannak zárva, aki akarja megsimogathatja őket. A háziak egy segítőkész fiatal pár, jófejek el lehet velük beszélgetni. A háziasszony nagyon jól főz ajánlom a teljes ellátást.
Matyi Krisztián, Magyarország

 

Igy utólag is millió köszönet a kellemes szállásért, a bőséges reggelikért és legfőképp a szíves és kedves fogadtatásért! Az esti grillezést sosem fogjuk elfelejteni!
Szabó-Pataki Anna, Magyarország